Potrebujete več informacij?
KONTAKT Z NAMI

Spoštovani prostovoljci, spoštovane prostovoljke!

 

V Slovenski filantropiji nam je pomembno, da ste prostovoljci_ke zadovoljni, zato smo se v sodelovanju z Oddelkom za psihologijo Univerze v Ljubljani odločili, da izpeljemo vseslovensko raziskavo o prostovoljstvu v Sloveniji.

 

Da bi bolje razumeli dejavnike, ki se povezujejo z opravljanjem prostovoljskega dela smo pripravili spletni vprašalnik, namenjen prostovoljkam_cem, ki delujete na različnih področjih v Sloveniji. Pri tem želimo poudariti, da nas zanimajo predvsem vaše osebne izkušnje s prostovoljskim delom. Do spletnega vprašalnika lahko dostopate na tej povezavi: https://1ka.arnes.si/a/2949. Spletni vprašalnik je v celoti anonimen in storili bomo vse, da zaščitimo vašo zasebnost.

 

Zelo pomembno je, da vprašalnik izpolni čim več prostovoljk/cev, saj bomo le na ta način pridobili čim bolj nazorno sliko, ki nam bo pomagala bolje razumeti dejavnike prostovoljskega dela v Sloveniji. Verjamemo, da bodo rezultati naše raziskave koristni tudi za vas, prostovoljce in prostovoljke, ker bodo prostovoljskim organizacijam, v katerih delujete, omogočili vpogled v to, kaj vas navdušuje pri prostovoljskem delu, s kakšnimi težavami se soočate in v čem vidite priložnosti za izboljšanje pogojev vašega dela. Na ta način se bodo organizacije lahko bolj ustrezno odzvale na vaše želje in potrebe. Želimo si torej slišati prav vsakega izmed vas!

 

“Nobeno dejanje prijaznosti, ne glede na to, kako majhno, ni nikoli zapravljeno.” (Aesop)

 

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vas vljudno pozdravljamo,

Slovenska filantropija in Oddelek za psihologijo Univerze v Ljubljani

 

Delovni čas

Vsak delavnik od 8. do 14. ure
(ob sredah do 16. ure)

V času izvajanja vsebin.

Kontakt z nami

DPM - Rečica ob Savinji
Rečica ob Savinji 76
3332 Rečica ob Savinji
031 692 848
ursa.selisnik@obcina-recica.si